theoriecursus
ladingzekeren
examenlokaal
lokaal
lunch
heftruck cursus


Wij zijn John & Beatrix Verweij woonachtig in Warmenhuizen . We werken onder de naam v.o.f. Verla Opleidingen & dienstverlening in de logistiek.

John heeft jarenlange ervaring als internationaal chauffeur met groepage door West- en Midden-Europa, intercedent en later vestigingsmanager van een uitzendbureau gespecialiseerd in de bouw- en transportsector. Beatrix heeft ruime ervaring als managementassistente en personeelsfunctionaris in de transportsector.

In 2013 hebben we de stap gezet om voor ons zelf te beginnen. Onze hoofdactiviteit is verzorgen van cursussen o.a. in het kader van Vakbekwaamheid Code 95, Veiligheid (VCA Basis, vol & Vil VCU), Veilig werken met de Heftruck, etc. De cursussen worden gegeven op onze locatie aan De Huisweid in Warmenhuizen. Deze locatie heeft ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met busverbindingen vanaf CS Alkmaar en CS Schagen.
Omdat veel bedrijven cursussen in eigen huis willen hebben, organiseren we cursussen op aanvraag “in company”.

Daarnaast bieden we ondersteuning in de breedste zin van het woord op planning- en organisatieafdelingen van (transport) bedrijven.

Omdat we met de mensen willen meedenken en persoonlijk contact uiterst belangrijk vinden, proberen we de cursussen kleinschalig en laagdrempelig te houden. De lesgroepen zijn niet te groot. We plannen niet te ver vooruit, omdat we willen inspelen op de vraag van de klant. We houden van directe contacten, korte lijnen en duidelijkheid. Dat maakt het verschil.